tisdag 14 augusti 2007

Ny stallkompis...

...kanske flickorna och pojkarna snart får eftersom Camilla Läckberg gett bort en prenumeration på tidningen "Min Häst" till Leif GW Persson. Detta med anledning av den kommentar han lämnat om hennes litterära konst i Di.

Andra svenska bloggar om: ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min kommentar till samtliga författare eller så kallade författare: Ge svenska folket vad de vill ha! Svenskar vill ju ha Läckbergs böcker! Låt dem läsa! Själv har jag läst de tre första böckerna och det skulle inte falla mig in att läsa fler. Men om andra vill det så går det bra för min del. Svenskarna vill ju ha "Foppatofflor" också. Låt dem få gå omkring med dessa skor på fötterna. Jag kommer inte att göra det. Men Camilla Läckberg måste kunna tåla en jämförelse med en novell i "Min Häst", när hon ägnar sig åt långa utläggningar om sådant som inte för handlingen vidare, som exempelvis hur man bäst bör äta ett Ballerinakex. Inse Camilla att detta för ner boken på en lite barnsligare nivå! Eller ska man tycka att det är pikant och humoristiskt kanske. I så fall påminner just det avsnittet mer om Enid Blytons Fem-böcker, om man nu skall jämföra alls. Nu är jag ju varken gubbe eller författare så mina åsikter kan knappast hetsa upp någon. Själv har jag förstått att man kan sälja allt med mördande reklam; "Foppatofflor" och folkliga deckare.

carpediem sa...

Jo, allt går att sälja med mördande reklam. Nu har jag ju visserligen uppfattat debatten som mer djupgående än så. Den handlar mer om att manligheten har fått sig en törn hos några av svenska kulturelitens skribenter! Att bli brädade av kvinnlig kompetens inom deras inpinkade revir är som att gå in och bajsa på detsamma, verkar det som! Isåfall hoppas jag att den stora högen placerades där den är som mest synlig, vilket ju verkar vara fallet här!