fredag 2 november 2007

Moralen är låg...


...lägre än Glocalnets priser, skulle jag vilja påstå!

Det motsvarar nästan en moral som hamnar nere i Hades det! De flesta ministrar verkar ha släckt sin törst i Lethe, förutom Schenström som släcker den med vin då, förståss!

Aldrig har väl en klyscha som "ta från de fattiga och ge till de rika" varit så aktuell som i en sådan situation som regeringen nu befinner sig i. Inte ens när det gäller hårstyling för Reinfeldt verkar det stämma mellan hans undersåtars rangliga fotfäste och hans eget, ständigt återkommande, tramp i klaveret, när det gäller val av regeringsmedarbetare.

Nu har ju nämligen Clase betalat svarta pengar för en vindsrenovering på sommarstället! Vad har hon mer gjort som inte överensstämmer med en rättspraxis som hör hemma i dagens samhälle?
Alla verkar de vara barn av Satan och Reinfeldt får spela rollen av Job, med varbölderna svällande över sin bleka lekamen! Varför må denne rättfärdige människa lida livets orättvisa...
Jo, när drevet går likt Ratatosk, så missas ingen information, den sprids som regnvatten och avslutar sin väg i Urdarbrunnen...

Fram för nyval, avgå Reinfeldt!

Andra svenska bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: