lördag 12 januari 2008

Misshandlare...

...återigen fast för ny misshandel!

De killar som i måndags dömdes i samband med dödsmisshandel på Robert Campogiano, har återigen anhållits för delaktighet i en ny misshandel!

Den ena, en nyss fylld 17-åring, känner att det är hopplöst, säger hans advokat (i DN). När han är ute på lokal eller bland ungdomar, finns det stor risk för att han blir anklagad, eftersom det finns många som vill sätta dit honom.

Är det konstigt då? Är det synd om DIG OCKSÅ?!!! Precis som killarna som våldtog tidigare?!!!

Du har valt att befinna dig ute, att delta i "trubbel" när sådant uppstår. Du har valt att göra mer än "trubbel", något mycket grövre, än så. Du är anklagad för att ha orsakat en annan människas liv genom att inte kunna hantera dig själv. Vilket du nu visar en påtaglig oförståelse för, fortfarande, genom att uttrycka dig som om det är DU som är ett OFFER....

Ursäkta att jag säger det. Jag menar, för dig som inte klarar av att uttrycka din åsikt tydligt, men, lilla gubben, du har en lång väg framför dig. Hoppas att du blir dömd och får hjälp med att inse att du själv är delaktig i det orsakssammanhang som du befinner dig i. Lär dig hantera ditt humör. Skyll dig själv.

Andra svenska bloggar om:

Inga kommentarer: