lördag 8 december 2007

Ett mörker...

...lägger sig över Hotell Stensson i Eslöv! Stackars kampfisken Sten är hädangången! Han har gått ett grymt öde till mötes då han blivit uppäten av sina fruar! Kan det bli värre än så?....

Den nyheten går idag att läsa om i DN, där bakgrundshistorien kring Sten förtydligas något mer. Men ändå, uppäten av sina älskade...var det för att han hade flera fruar, kanske...ett svartsjukedrama, månntro....ja, det förtäljer inte historien. Kampfisken Sten förlorade kampen, kvinnorna vann! Är det ett upprop för oss kvinnor att ta till oss och greppa styrkan i farten och föra den vidare? Ja, jag tror det!

AMEN!

Lördag. Hmmmm. Efter en liten chatt med bror så blir det lite annat fixa innan utgång gäller. Dottern behöver nya uteskor för det mellanväder som är utanför dörren. Hittar vi det hemmavid eller ska vi behöva ta tåget till närliggande förort? Det får visa sig.

Idag ska julgardiner upp för att stärka lite av julkänslan nu när snön uteblir. Hoppas det kan ge lite mer doft av den stundande högtid som sakta, men säkert, närmar sig.

Vi hörs!

Andra svenska bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: